Naha Salah?!?

naha salah lamun kuring boga rasa cinta salian ka anjeun?
naha salah lamun kuring boga rasa deudeuh salian ka anjeun?


sapanjang anjeun satia akang moal rek khianat,
cinta akang moal unggut karinduan
sapanjang anjeun satuhu akang moal rek midua,
cinta akang moal kedal kaanginan

cinta akang mang bulan anu nyaangan peuting, bakal aya salawasna
cinta akang sangenge anu maturan poe, bakal aya salalawasna

ulah….melang
ulah….hariwang

naha salah lamun kuring boga rasa cinta salian ka anjeun?
naha salah lamun kuring boga rasa cinta salian ka anjeun?

sapanjang anjeun satia akang moal rek khianat,
cinta akang moal unggut karinduan
sapanjang anjeun satuhu akang moal rek midua,
cinta akang moal kedal kaanginan

cinta akang mang bulan anu nyaangan peuting, bakal aya salawasna
cinta akang sangenge anu maturan poe, bakal aya salalawasna

eta mah Curhatna Kang Doel Sumbang

Advertisements

3 thoughts on “Naha Salah?!?

  1. taryan November 14, 2007 / 11:41 pm

    Naha Salah?!? Ah duka atuh, Mari kita tanyakan pada rumput yang bergoyang :d

    @taryan
    rumput na teu bergoyang kang, saurna sanes lagu dangduud

  2. Rully November 16, 2007 / 6:15 pm

    keur mikiran saha atuh jang? :mrgreen:


    @Rully
    want to kniw ajah

  3. LieZMaya April 4, 2008 / 3:53 pm

    aduh kang taryan naros ka babadotanmah moal diwaler atuh da mung tiasa goyang wungkul hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s