Lambaran Cinta

Wilujeung, tidak mengerti, hehehe

dina lambaran lalakon, aya katineng nu manteng
diri katalimbrung
dina lambaran katresna, aya ringkang can kasorang
diri kapidangdung

dipaparin ku ciptaan
riung gumulung kaheman
mugia nyorang kabagjaan

sumerahna ieu diri
tumarima nampi cinta
najan diri kudu nyangcangan tunggaran
najan ukur lsaliwatan
najan ukur sakedapan
abdi pasrah moal robah pamadegan

sumerahna ieu diri
tumut takdir ti hyang widi
najan diri kudu nyangcangan kanyeuri
najan ukur saliwatan
najan ukur sakedapan
abi nampi moal jadi geuring ati

sanajan ngan sajorelat
ambong tibelat
sanajan ngan saliwatan
abdi mah ikhlas

dipopulerkan oleh Nining Meida AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s